Millores als espais verds periurbans de Vilafranca del Penedès
Millores als espais verds periurbans de Vilafranca del Penedès | Ajuntament de Vilafranca del Penedès

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, en el marc dels Projectes de Treball i Formació i Treball als Barris, ha contractat durant el 2018 a nou jardineres i jardiners i a un oficial per millorar els espais naturals periurbans de la ciutat. Per tal de reforçar aquest equip també s’ha contractat a una oficial de jardineria mitjançant un projecte de la Diputació de Barcelona. Els contractes d’aquests treballadors i treballadores tenen una durada de 6 a 12 mesos.

Des del mes de febrer s’han realitzat actuacions de manteniment i millora principalment als espais del camí de la Bleda, antic camí de Sant Martí, horts de l’Espirall, camí Fariner, camí i horts del Melió, camí de la Serreta, riera de Llitrà, camí de Sant Pau, camí de Sant Jaume, horts de les Bassetes, camí de Sant Pau, camí de la Creu de la Pelegrina, carretera de Guardiola, camí de l’Hort del Tona, camí de Mas Rabassa i bosquet de l’Àgora. S’estan realitzant tasques com desbrossar marges i solars, desherbar, enjardinament d’espais, instal·lació de reg, senyalització de parcel·les, pintat de tanques i altres elements de fusta, plantació d’arbres, reg, manteniment i poda dels arbres, construcció de murs de pedra seca, instal·lació de travesses i tanques de fusta i col·locació de xarxa de fibra de coco per protegir l’erosió dels camins. Gràcies a aquestes actuacions les ciutadanes i ciutadans del municipi es beneficien d’una millora al seu entorn més proper i poden gaudir d’aquests espais naturals.

El projecte de Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el projecte de Treball als Barris és un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Aquests projectes estan adreçats a persones aturades, amb l’objectiu d’afavorir la seva inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat realitzant obres i serveis de caràcter públic i d’interès social.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa