MonPlaneta
ForadCamp la Mostra de Cinema amb la Natura arriba amb un format reduit
ForadCamp, la mostra de conema amb la natura torna aquest mes de setembre

!--akiadsense-->

La Mostra de Cinema amb la Natura a Figaró-Montmany torna el 26 i 27 de setembre amb la projecció de ‘Honeyland’, ‘Or blanc’ i ‘La tortuga roja’. Arran de la crisi de la covid-19, la novena edició del ForadCamp s’ha reformulat en un format més reduït: la Secció oficial competitiva de curts s’ha ajornat a l’any vinent, mentre que s’han ampliat les projeccions de llargmetratges en la secció no competitiva.

Festivals i manifestacions culturals com el ForadCamp, amb les mesures de prevenció, són “espais necessaris per compartir l’expressió artística” i “reivindicar un cinema personal, independent, fet amb esperit innovador, crític i reflexiu amb la relació amb la naturalesa”, asseguren des de l’organització.

La Mostra projectarà tres llargmetratges estrenats el 2019 i el 2020, en els quals “la resistència i la lluita per la supervivència amb la natura, en diferents graus i contextos, són els motors de la història”, han destacat des de l’organització. Es manté la tradicional passejada per la natura per connectar el cinema amb l’entorn del Parc Natural del Montseny.

Des de l’organització, han explicat que aposten per unes projeccions amb totes les mesures preventives pel que fa a la higiene i a les distàncies, adaptant l’aforament a l’establert per la normativa vigent i amb inscripció prèvia, per a què sigui compatible l’activitat cultural amb la prevenció de la covid-19 per a totes les persones assistents. Les reseves per projecció es troben al web de la Mostra: foradcamp.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa