MonPlaneta
Finalitzades cinquanta actuacions per retirar vegetació acumulada a la conca del Ter
Treballs a la llera del riu Daró, en el terme municipal de Gualta
Treballs a la llera del riu Daró, en el terme municipal de Gualta | Agència Catalana de l’Aigua

!--akiadsense-->

L’Agència Catalana de l’Aigua ha finalitzat prop de 50 actuacions de manteniment i conservació de lleres a la conca del riu Ter. Els treballs, iniciats per via d’emergència el 19 d’octubre, estan pressupostats en 1,8 milions d’euros i contemplen un total de 150 actuacions per a retirar la vegetació acumulada en diversos trams fluvials de la conca del Ter, des de la seva capçalera fins a l’entrada de l’embassament de Sau. Les mesures ja finalitzades s’han dut a terme a Ripoll, Ribes de Freser, Queralbs, Llanars, Camprodon, Camdevànol, Vilallonga de Ter, Sant Joan de les Abadesses, Manlleu, Torelló, Sant Quirze de Besora i Sant Pau de Segúries. Els treballs s’han focalitzat en punts sensibles com nuclis urbans, ponts i passos de carretera, per evitar afectacions. Actualment, nou brigades estan treballant en un total de 23 actuacions en els municipis de Ripoll, Montesquiu, Vilallonga de Ter, Campdevànol, Sant Joan de les Abadesses. Ribes de Freser, Manlleu, Sant Vicenç de Torelló, Sant Quirze de Besora i Sant Joan de les Abadesses.

Paral·lelament, l’ACA també ha iniciat diverses actuacions derivades de la llevantada registrada el 18 de novembre i que va afectar a diversos punts de l’Alt i el Baix Empordà. Concretament, s’estan fent actuacions a Figueres (riu Manol), Fontanilles i Gualta (riu Daró), consistents en la reparació de motes que s’han trencat i a reparar un dic que s’ha esfondrat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Senyors de l'ACA a desembre 13, 2018 | 16:10
    Senyors de l'ACA desembre 13, 2018 | 16:10
    Només cal donar una volta pel riu Ter per adonar-se'n que teniu feia , no mesos, sinó dècades. Tot està pla d'arbres caiguts, fruit de la vostra incompetència, de la manca de neteja i manteniment, que ha provocat que alguns ponts no ho poguessin aguantar. Sou uns putus funcionaris incompetents i a sobre aneu de cracks. Feu fàstic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa