MonPlaneta
Una família índia troba un tigre al seu llit, protegint-se de les pluges monsòniques

Una família índia va trobar un tigre salvatge descansant en un llit de casa seva després que les pluges monsòniques que han afectat el sud d’Àsia aquesta setmana causessin grans inundacions. Segons ha informat India Wildlife Trust, que també n’ha fet públiques fotografies, l’animal va entrar a fer una becaina dijous de la setmana passada al poble de Harmuti, situat a l’estat d’Assam, al nord-est del país.

Es creu que el gran felí provenia del Parc Nacional Kaziranga, proper a la localitat i que va ser declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO per la seva condició de santuari per a moltes espècies de fauna salvatge en perill, entre els quals alguns dels només 3.900 tigres que queden en llibertat al món. El 95% del parc va quedar sota les aigües a causa de les pluges i un gran número d’animals en van fugir.

Segons les autoritats del parc, es va intentar treure el tigre del domicili però va acabar marxant quan ho va creure convenient. Com que estava tranquil i no suposava un perill, no se’l va sedar per traslladar-lo i va abandonar la zona sense causar problemes. D’ençà que les pluges van començar al sud-est asiàtic, a mitjans d’aquest mes de juliol, més de 10 milions de persones s’han vist afectades i més de dues-centes han mort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa