MonPlaneta
Un exemplar de l’ocell més perillós del món mata el seu propietari als Estats Units
Exemplar de casuari
Exemplar de casuari | Pxhere

!--akiadsense-->

Un home de setanta-cinc anys va morir divendres passat a Florida (Estats Units) després de ser atacat per un ocell de la seva propietat, un animal semblant als emús anomenat casuari i que és conegut com “l’ocell més perillós del món”. Segons informen diversos mitjans, la policia va arribar a casa seva després de rebre una trucada i va localitzar l’home al jardí de casa seva, on l’ocell l’havia atacat després que caigués a terra. El propietari de l’au va ser traslladat a l’hospital en estat greu i els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-li la vida. Les autoritats coincideixen a considerar aquest tràgic succés un “accident” ja que l’home feia anys que criava animals d’aquesta espècie, originaris d’Austràlia i Nova Guinea. L’au continua a casa de la víctima.

Casuari
Casuari | Pxhere

!--akiadsense-->

Els casuaris són ocells no voladors que, com els estruços i els emús, són entre les aus més grans del món, amb un pes que pot arribar als 60 quilos i una alçada que pot superar els 180 centímetres. A cadascuna de les seves potes tenen una urpa, d’uns deu centímetres de llargada i molt esmolada, capaç de ferir de gravetat qualsevol depreador o amenaça que se li acosti. De fet, la Comissió de Conservació de Peixos i Vida Salvatge de Florida considera els casuaris fauna salvatge de Classe II, que pot suposar un perill per als humans i que només es pot tenir amb un permís especial i si es compleixen una sèrie de requisits. Els al·ligàtors, els ratels i les panteres nebuloses també formen part d’aquest mateix grup, mentre la Classe I conté depredadors més grans com els tigres, els lleons i els óssos.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Kiko a abril 16, 2019 | 17:18
  Kiko abril 16, 2019 | 17:18
  No semblen precisament animals domestics. No s´enten gaire que algú els vulgui tenir al jardi com si fossin un gat o un gos.
 2. Icona del comentari de: Xavier a abril 16, 2019 | 18:07
  Xavier abril 16, 2019 | 18:07
  A la caçola amb ell!
 3. Icona del comentari de: Fat Boy a abril 16, 2019 | 19:54
  Fat Boy abril 16, 2019 | 19:54
  A l'altipla hi ha un animalot semblant amb el cap blau pero per dins que es diu un Casadouari. Molt en compte amb acostar-s'hi,
 4. Icona del comentari de: Jaume a abril 16, 2019 | 20:32
  Jaume abril 16, 2019 | 20:32
  La natura no és sàvia sinó cega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa