MonPlaneta
Estrella Damm impulsa una campanya de neteja de platges del Mediterrani
La platja de Sant Sebastià de Sitges | ACN

!--akiadsense-->

Estrella Damm, dins de la seva aposta per fer de la sostenibilitat un eix fonamental de la seva estratègia de creixement, posarà en marxa durant el mes de setembre una campanya itinerant de recollida de residus a platges. L’acció, que recorrerà el litoral mediterrani, compta amb la col·laboració del projecte “Libera, unidos contra la basuraleza”, impulsat per SEO/Birdlife en aliança amb Ecoembes. Conscients de la importància de la conscienciació mediambiental, s’ha impulsat una campanya itinerant de recollida de residus que recorrerà diverses platges durant el mes de setembre. La iniciativa neix amb el propòsit de sensibilitzar a la població sobre l’impacte negatiu de l’existència de residus en la natura i evitar aquesta mala pràctica.

La iniciativa visitarà algunes de les platges més concorregudes de Catalunya. Concretament, durant els pròxims dies estaran presents a Sitges, Castelldefels i Caldes d’Estrac, convidant a la ciutadania a unir-se a la recollida de residus al costat de l’equip d’Estrella Damm. A tots els punts de recollida, que s’aniran ampliant durant les pròximes setmanes, els participants podran visitar el camió de la marca, on tindran l’oportunitat d’informar-se sobre la iniciativa i conèixer de primera mà el projecte ‘Libera, unidos contra la basuraleza’. Així mateix, totes les persones que col·laborin amb la campanya podran recollir en el punt de trobada un obsequi de la marca com a agraïment per la seva participació.

Damm
Damm | Damm

!--akiadsense-->

En cadascun dels punts de recollida, els participants podran penjar i enganxar els residus que hagin recol·lectat en una escultura metàl·lica en forma d’ona que s’exposarà a cadascuna de les platges que visiti la campanya. L’escultura té com a objectiu visibilitzar el gran problema que suposa la contaminació dels mars i conscienciar a la ciutadania del seu paper crucial per a evitar l’aparició de residus en entorns naturals. “Els residus tenen un enorme impacte en els entorns naturals i l’ésser humà és el principal responsable d’aquesta mala pràctica. Des d’Estrella Damm, com a marca amb un vincle indestructible amb el Mar Mediterrani, donem suport a diferents accions que promouen la cura del medi ambient i la conscienciació sobre la necessitat de prendre partit en la lluita contra la contaminació i el canvi climàtic. Amb aquesta campanya, volem sensibilitzar als ciutadans per tal que els residus no acabin a les nostres platges, promovent la neteja de les mateixes i el correcte reciclatge dels residus que generem”, afirma Carlota Galván, responsable de RSC de Damm.

La campanya de neteja de platges se suma a altres accions impulsades per Estrella Damm amb l’objectiu de reduir el seu impacte mediambiental i promoure la conscienciació sobre la cura del medi ambient. Entre els projectes posats en marxa en els últims anys destaca l’impuls de mesures de reducció del consum de recursos naturals, generació d’energia d’origen renovable i l’inici de les proves per a eliminar l’ús d’anelles de plàstic en els seus packs de llaunes, substituint-les per un embalatge de cartó 100% biodegradable. La marca manté un fort compromís amb l’eliminació de residus i promoció del reciclatge. Una bona mostra és la utilització de gots reutilitzables o biodegradables en els esdeveniments en els quals participa i la instal·lació de màquines compactadores de llaunes en tota la costa mediterrània per a promoure el reciclatge d’envasos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa