MonPlaneta
És imminent que Trump anul·li les polítiques per limitar les emissions de gasos de l’efecte hivernacle

Myron Ebell es va fer càrrec de l’equip de transició de Donald Trump a l’Agència de Protecció Ambiental (EPA) i tal com recull The Independent assegura que el president nord-americà ordenarà de forma imminent que s’anul·lin totes les polítiques mediambientals encaminades a reduir l’emissió de gasos que provoquen l’efecte hivernacle.

Ebell, un escèptic sobre el canvi climàtic, va treballar amb Trump fins el passat 20 de gener quan Scott Pruitt va ser nomenat director de l’EPA, que també nega que el canvi climàtic sigui una realitat.

Així les coses, i tot i que en el moment de prendre possessió del seu càrrec, Trump va dir que tindria la “ment oberta” pel que fa a polítiques mediambientals, ja s’ha pronunciat diverses vegades en la línia que “el canvi climàtic és un engany i una exageració” i que “és una invenció dels xinesos”.

Si es confirmen les previsions d’Ebell, els Estats Units podrien quedar fora dels acords de París, hereus del protocol de Kyoto que tenen com a objectiu estabilitzar i reduir les concentracions de gasos que provoquen l’efecte hivernacle a l’atmosfera. Un acord que van signar 194 països.

A més de retirar el seu suport a l’ONU en les investigacions sobre el canvi climàtic i el seu efecte sobre les persones.

Aquí trobareu un recull d’imatges sobre el que d’altres experts asseguren que són ja les conseqüències del canvi climàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa