MonPlaneta
Una empresa catalana fa roba amb ampolles de plàstic reciclades
  • CA

Una empresa catalana confecciona roba esportiva per dona fet amb materials reciclats, la majoria plàstics. Es diuen Lindíssims i tot i que són del Vallès gairebé tota la producció la fan al Maresme.

Els joves impulsors d’aquest projecte, venen d’una família que s’ha dedicat al sector tèxtl tota la vida i ara Lindíssims ha unit fills i filles per apostar en aquesta iniciativa eco-sostenible. En declaracions a Món Planeta, Julieta Gómez, responsable de màrqueting, explicava que les seves fàbriques estan properes al Mediterrani “som molts consicents de la importància dela processos de producció de residu zero i per això treballem amb teixits fabricats amb fils reciclats de poliéster, poliamida recilada i cotó orgànic”.

La idea s’ha gestat durant un any amb proves de qualitat i resistència per confeccionar leggins amb plàstics recuperats del mar i també reciclats. Des de l’abril d’aquest any tenen la seva pròpia botiga online. En la que s’explica que amb cada 8 ampolles de plàstic que es llençarien a les escombraries es fan una leggins.

De moment només confecciones pantalons per dona, la majoria esportius, sobretot shorts i malles ciclistes, però volen anar una mica més enllà amb disseny fets amb el mateix material reciclat però que puguin tenir altres usos. “Apostem per leggins de dona perquè dins d’un món on la moda és exigent amb la dona, creant peces on a vegades preval la bellesa sobre la comoditat: sabates de taló, peces ajustades i aclaparadores, etc, la nostra empresa vol combinar dos conceptes: comoditat i disseny de tendències”, explica la responsable de màrqueting de Lindíssims.

És per això, afegeix, Gómez, que “el nostre logo és una libèl·lula, perquè el nostre lema és “crear confort”. Apostem per la llibertat de moviment de la dona on els nostres leggings puguin vestir-se en qualsevol situació i look”.

De moment venen sobretot a Barcelona, Madrid i València i no descarten la possibilitat d’ampliar el seu catàleg, però “més endavant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa