Un projecte de neteja de camins a La Fatarella va guanyar el premi l’any passat | Associació de Turisme Rural Terra Alta

!--akiadsense-->

Els ens locals del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que hagin impulsat projectes capdavanters i innovadors en el desenvolupament sostenible ja poden presentar la seva candidatura a la tretzena edició del Premi Iniciativa Medi Ambient convocat per la Diputació de Tarragona. Aquest guardó reconeix i premia anualment projectes sostenibles en àmbits com els residus, el medi natural, l’urbanisme, el paisatge, l’energia o l’aigua.

El premi compta amb una dotació econòmica de 3.000 euros i els ens locals que estiguin interessats a participar en aquesta convocatòria poden presentar els seus projectes fins al 15 de setembre. El jurat seleccionarà un guanyador i un màxim de tres accèssits entre els projectes participants. Les bases del certamen es poden consultar a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona.

Un projecte de neteja i adequació de 24 camins ramaders a la Fatarella va ser el guanyador de l’anterior edició del Premi Iniciativa Medi Ambient que impulsa la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori de la Diputació de Tarragona. L’any passat també va rebre una menció especial l’itinerari de natura i cultura Arrelats de Vimbodí i Poblet, una ruta que es configura a l’entorn d’una quinzena d’arbres singulars del municipi.

Nou comentari

Comparteix