Els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Lestonnac de Barcelona han realitzat dos curts sobre temes de medi ambient. Es tracta d’una iniciativa de sensibilització als joves que s’emmarca dins el Projecte Reacciona, a partir de la col·laboració amb DEPANA, associació catalana sense ànim de lucre que actua per a la defensa, l’estudi i la conservació del patrimoni natural. Els dos curs són:

  • La gran partida”, sobre les pressions urbanístiques en zones naturals per explicar la nostre feina en defensa del patrimoni natural convidant a la gent a unir-se a la lluita, fent-se sòcia.
  • Exòtics però no domèstics”, inspirat en el projecte d’educació ambiental que realitzem a les escoles “D’on vénen les tortugues“. L’objectiu del projecte és que els i les alumnes reflexionin sobre la tinença d’animals exòtics com a animals de compania i quin és el seu impacte tant a nivell del benestar de l’animal com en el medi ambient.

El Projecte Reacciona ha donat l’oportunitat d’apropar els problemes ambientals als joves i fer-los protagonistes de la lluita en defensa del medi ambient.

Aquests són els dos curts:

Nou comentari

Comparteix