!--akiadsense-->

El Premi Ramon Margalef d’Ecologia és un guardó d’àmbit internacional que va nèixer amb la voluntat de reconèixer aquelles persones, entitats o col·lectius d’arreu del món que s’hagin distingit de manera excepcional en el conreu de la ciència ecològica.

La dotació del Premi en aquesta tretzena edició, és de vuitanta mil euros i i a més a lliura una peça única i simbòlica en memòria de Ramon Margalef, biòleg català considerat un dels pilars d’ecologia mundial del segle XX.

El guardó honora la memòria del professor Margalef (Barcelona, 1919-2004), que va dur a terme una tasca científica i intel·lectual de primera magnitud en el camp de l’ecologia moderna, fins al punt de ser-ne considerat un dels màxims exponents mundials.

Les candidatures les presenten institucions universitàries, escoles superiors, centres de recerca, acadèmies científiques o amb branques científiques i altres institucions de finalitat anàloga, persones guardonades amb aquest premi i persones que hagin estat membres del jurat.

El termini per presentar candidatures és fins el el 19 de maig de 2017.

En edicions anteriors, han estat premiats els científics Paul Dayton, John Lawton, Harold Mooney, Daniel Pauly, Paul Ehrlich, Simon Levin, Juan Carlos Castilla, Daniel Simberloff, Sallie Chisholm, David Tilman, Robert E. Ricklefs i, l’any passat, Josep Peñuelas.

Els tràmits per inscriure noves candidatures es pot fer aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa