Dos pingüins mascles adopten un ou i tenen el seu primer fill

Els dos ocells, que viuen a l'aquari de Sydney (Austràlia) van rebre un ou d'una altra parella que en tenia dos

El petit Sphengic

El petit Sphengic | Sea Life Sydney

Dos pingüins mascles que tenen una relació molt propera han incubat el seu primer ou a l’aquari Sea Life Sydney i han tingut el seu primer fill. Els dos ocells, que es diuen Sphen i Magic, van ser objecte d’atenció de diversos mitjans arreu del món a principis d’aquest mes, quan es va saber que esperaven un fill. Durant la temporada de reproducció, tots dos van posar-se a recollir pedres per construir un niu. Els cuidadors del Sea Life primer els van donar un ou de mentida, per veure com se’n feien càrrec. Segons afirma la mateixa web de l’aquari, finalment l’equip del Sea Life els va donar un ou real, d’una altra parella que en tenia dos, perquè van veure que es comportaven “d’una manera molt natural” i “tractaven amb molt de compte el seu ou”.

Els dos pingüins van començar a construir el seu niu i a incubar l’ou. De la mateixa manera com ho fan la majoria de parelles de pingüins, l’Sphen i el Magic es van anar intercanviant les tasques i, mentre un incubava l’ou, l’altre inspeccionava els voltants del niu per avisar de qualsevol perill. Finalment, divendres passat l’ou va eclosionar i el seu fill va néixer. Se l’ha batejat amb el mateix nom amb què és coneguda la parella Sphengic, i de moment viurà al niu que els seus pares van construir per a ell.

Comentaris

    Debien esser del colectiu LGTBI?? 31 d'Octubre de 2018 12:38
    Tal com raja 31 d'Octubre de 2018 15:24
    Jo hi veig amor i instint de protecció. Aquests animalets no es plantegen la seva condició sexual. Tenen l'opció de salvar una criatura i l'aprofiten. Potser ens estan donant una lliçó.
    Pitxolí 31 d'Octubre de 2018 16:58
    «Dos pingüins mascles que tenen una relació molt propera ...» ¿Què vol dir la Redacció d'El Món amb això d' «una relació molt propera»? ¿Parla d'homosexualitat entre pingüins? Suposo que els estudiosos deuen saber si aquesta mena de relació se sol produir entre pingüins. D'altra banda no es diu res de l'ambient en què ha succeït això: ¿Hi havia molts mascles i moltes femelles? ¿Era un grup que havia quedat aïllat i no hi havia quasi femelles?

Nou comentari