Detingut un home per mantenir relacions sexuals amb dues eugues a Alcúdia

La Guàrdia Civil va intervenir després que la propietària dels cavalls descobrís ferides als seus genitals i instal·lés càmeres de vigilància a l'estable.

Agents de la Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil | Twitter

Un home de 54 anys va ser arrestat divendres passat per agents de la Guàrdia Civil a Alcúdia (Mallorca). Se l’acusa de maltractar i mantenir relacions sexuals de forma continuada amb dues eugues. La propietària dels cavalls, que havia detectat lesions a la zona genital dels animals, va instal·lar càmeres de seguretat a l’estable que van enregistrar els abusos a què l’home va sotmetre als cavalls. L’acusat va ser posat en llibertat després de declarar a la caserna de l’institut armat i està acusat de maltractament animal.

Segons mostren les imatges, l’home agredia sexualment les eugues de manera freqüent, extrem que també havia estat confirmat per una exploració duta a terme per un veterinari arran de les primeres sospites de la seva propietària. La dona va informar la Guàrdia Civil d’aquests fets i es va posar en marxa una investigació per localitzar l’agressor. Finalment, divendres passat els agents van poder identificar l’home, resident a la mateixa localitat i sense antecedents penals per delictes d’aquest tipus i que no tenia cap relació ni amb la propietària ni amb l’explotació ramadera on van tenir lloc els fets. L’acusat va ser detingut i traslladat a dependències de la Guàrdia Civil per declarar i, posteriorment, va ser deixat en llibertat. El Servei de Protecció de la Natura de l’institut armat va enviar aquest mateix dilluns un atestat als jutjats d’instrucció de Manacor, que instruiran la causa per un pressumpte delicte de maltractament animal que pot comportar penes de presó.

Comentaris

  Cuadripedo 11 d'Abril de 2018 11:51
  Doncs així, a tots els que estan donant pel c. als catalans, que els han de fer?
  Xavi 11 d'Abril de 2018 14:11
  Estas gestiones fructificaron la semana pasada, cuando encontraron al hombre que aparecía en las imágenes. Se trataba de un ciudadano colombiano de 54 años. El sospechoso fue detenido el pasado viernes como presunto responsable de un delito de maltrato animal. Fue trasladado a las dependencias de la Guardia Civil, donde se negó a prestar declaración. Posteriormente fue puesto en libertad, a la espera de que sea citado por el juzgado que instruye el caso.
  perplex 11 d'Abril de 2018 17:13
  ¡quina promiscuïtat!
  a mallorca hi estiuegen els borbons? 11 d'Abril de 2018 19:10

Nou comentari