Denunciat un home per maltractar i intentar ofegar una cria de senglar

Els Agents Rurals van aconseguir identificar el pressumpte autor dels fets, que van tenir lloc al canal de Pinyana (Lleida)

Captura del vídeo on es veu l'home intentant ofegar la cria de porc senglar

Captura del vídeo on es veu l’home intentant ofegar la cria de porc senglar | Agents Rurals

Els Agents Rurals han denunciat un home per maltractament animal. Segons ha avançat el diari Segre, els agents del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat han aconseguit identificar-lo gràcies a un vídeo publicat a les xarxes socials o es podia veure l’individu colpejant i intentant ofegar una cria de porc senglar en un canal de rec. Segons sembla, els fets van tenir lloc fa uns dies al canal de Pinyana, situat entre els termes municipals de Lleida i d’Alpicat. Diverses entitats van denunciar les imatges, que es van fer virals, entre elles el PACMA i, fins i tot, el Servicio de Protección de la Naturaleza (SEPRONA) de la Guàrdia Civil espanyola.

Finalment, els Agents Rurals van aconseguir esbrinar on havien tingut lloc els fets gràcies a la col·laboració de responsables del canal de Pinyana i també van poder identificar el presumpte autor dels fets, que s’enfronta a una sanció de 400 a 3.000€ per una falta administrativa contemplada a la Llei de Protecció dels Animals, segons han afirmat els mateixos Agents Rurals a través del seu compte oficial de Twitter.

Comentaris

  .. 24 de Gener de 2018 16:35
  Com els porcs senglars estan en perill d'extinció ....
  Quanta fe en la bondat natural de l'ésser humà! 24 de Gener de 2018 17:05
  Té gràcia que l'espècie que fa un espectacle del patiment d'un altre ésser, sigui considerada l'única amb "intel·ligència". També som els més eficaços destruint el medi del qual en depenem. En fi. Que algun dia, aquest ímbècil es trobi depenent d'algú tan cruel com ell.
  ...SIEGFRIED... 24 de Gener de 2018 17:57
  ...ATROCES CONSECUENCIAS PARA SU FAMILIA...
  J.M. 24 de Gener de 2018 18:17
  Quin fàstic de persona inhumana!!!
  Pep 24 de Gener de 2018 18:48
  Quin animal mes salvatge......L'home aquest per supost.........3000€ de multa es poc...ANIMAL
  Pepi 24 de Gener de 2018 22:29
  Desitjo que li posin la sanció més alta posible a aquest impresentable. Miserable fer patir un ésser indefens.
  ona 24 de Gener de 2018 23:01
  Per què tan poc diner? A mi em fa vergonya que gentussa cruel i sense empatia tingui els mateixos drets que les persones que ens esforcem en ser-ho. Em fa fàstic el paio.
  El meu nom és cosa meva 25 de Gener de 2018 7:21
  A mi m'agradaria fer servir una branca verda d'olivera per mesurar-li l'esquena nua a aquest senyor. Seria per un estudi científic sobre llindars diversos: d'ample, de llarg, de dolor...

Nou comentari