MonPlaneta
Deltebre facilita la recollida d’al·legacions contra el Pla de protecció del Delta
Representants del teixit socioeconòmic de Deltebre reunits amb l'Ajuntament en la trobada per valorar el Pla de protecció del Delta
Representants del teixit socioeconòmic de Deltebre reunits amb l’Ajuntament en la trobada per valorar el Pla de protecció del Delta | ACN

L’Ajuntament de Deltebre (Baix Ebre) posarà a l’abast de la ciutadania les al·legacions contra el Pla de protecció del Delta de l’Ebre a partir d’aquest dilluns, 8 de març. El pla estatal, elaborat pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, està a consulta pública fins al pròxim 5 d’abril. El consistori facilitarà quatre models diferents d’al·legacions. En concret, per a la ciutadania en general, per al teixit associatiu, per als propietaris de construccions en sòl urbà de Riumar o sòl potencialment turístic, i per als propietaris de sòl agrícola. L’alcalde de municipi, Lluís Soler, ha reiterat que han “d’inundar el ministeri d’al·legacions com a resposta a un pla que provocaria que la mar ens inundi”.

L’Ajuntament de Deltebre es va reunir aquest divendres amb representants del teixit socioeconòmic del municipi per valorar la proposta d’observacions i al·legacions. El pla estatal suposa la incorporació al domini públic de 3.552.542 m2 del terme municipal. Això, afectaria 422 propietats. El consistori també prepara al·legacions que donarà a conèixer a finals d’aquest mes. Aquestes estan disponibles a la pàgina web de l’Ajuntament des d’aquest dissabte i es poden presentar telemàticament.

També es podran presentar, presencialment, a l’Espai d’Atenció Ciutadana i del Consell de Riumar, al Centre Esportiu del Delta, a la Biblioteca Delta de l’Ebre i a les oficines de la Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa