MonPlaneta
Decomissats més de 100 kg d’anxova il·legal a Blanes
Les anxoves que es van descobrir al maleter d'un cotxe al Maresme
Les anxoves que es van descobrir al maleter d’un cotxe a Blanes | Mossos d’Esquadra

!--akiadsense-->

Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de Girona, juntament amb efectius de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació van denunciar dues persones després de descobrir més de 100 quilos de peix a un maleter d’un cotxe a Blanes.

Informen que la denuncia es va fer el passat 23 de novembre i es tracta de dues persones de 47 i 56 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Pineda de Mar (Maresme). Agents de la URMA i inspectors de la DG de Pesca van realitzar un control de venda de peix fora el recinte de la llotja de Blanes per detectar productes pesquers que no havien estat venuts a la llotja i que no tenien cap tipus de document.

Durant aquest control els agents van aturar un vehicle que al maleter portava 100,85 kg d’anxova sense cap document que acredités la seva procedència. A més, el transport no garantia les mesures adequades per a la conservació del producte.

En el control també es van localitzar bàscules i bosses de plàstic que eren utilitzades per vendre el peix al detall a la població sense cap garantia. Aquestes infraccions estan tipificades com a greus a la Llei de pesca i accions marítimes i poden suposar multes que oscil·len entre els 301 i els 60.000 euros. L’acta de denúncia ha estat tramesa als serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa