MonPlaneta
Damm es compromet a disminuir un 20% les emissions de CO2 en logística

Damm fa una passa més per integrar la sostenibilitat a tota la seva estructura de negoci adherint-se a la iniciativa Lean&Green per reduir l’impacte de la seva activitat logística i compometent-se a reduir-ne les emissions de CO2 en un 20% en un termini màxim de cinc anys. L’adhesió de Damm a aquesta iniciativa global vol mostrar el compromís de la companyia amb la sostenibilitat i el medi ambient, especialment pel que fa a la descarbonització de l’economia i la lluita contra l’escalfament global. En aquest sentit, Damm es troba en plena transformació de la seva flota de vehicles per altres d’elèctrics o impulsats amb gas natural i també en l’aplicació de nous sistemes d’embalatge sostenibles.

“L’aposta de Damm per créixer alhora que reduim l’impacte de la nostra activitat és una constant a la companyia”, afirma Juan Antonio López Abadía, director d’Optimització d’Energia i Medi Ambient de Damm, “en aquest sentit, la nostra adhesió a la iniciativa Lean&Green suposa redoblar el nostre compromís en l’àmbit de la logística, on ja estem treballant perquè la nostra activitat i la dels nostres col·laboradors sigui tan sostenible com sigui possible”.

A més dels darrers avenços en logística, Damm també ha impulsat una política de millora contínua amb l’objectiu que tots els processos productius siguin tan respectuosos amb el medi ambient com sigui possible. En aquest sentit, l’ús d’electricitat amb garantia d’origen verd certificada i la millora de l’eficiència a les fàbriques ha permès a Damm reduir la quantitat de CO2 que emeten les seves plantes de producció i envasat en més de 2.600 tones anuals, equivalent a plantar més de 1000 exemplars de pi cada any.

L’objectiu de Damm, que des de 2008 compta amb un Departament d’Optimització Energètica, és reduir el consum de recursos naturals, la revalorització de subproductes i la generació d’electricitat d’origen renovable mitjançant la cogeneració, el biogas o la captació d’energia solar i fotovoltaica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa