MonPlaneta
El Cos d’Agents Rurals vol visibilitzar la feina de les dones que el conformen
  • CA

Aprofitant el Dia Internacional de les Dones Treballadors el Cos d’Agents Rurals ha anunciat en un comunicat que començarà una campanya per tal de donar visibilitat a les tasques que desenvolupen les agents en les diferents unitats del cos.

La campanya constarà de diferents vídeos que es publicaran des d’aquest 8 de març. A través de la mirada, l’experiència i les vivències viscudes per les mateixes agents, explicaran en primera persona què els va portar a entrar al Cos i quines tasques hi desenvolupen. El primer vídeo ja està disponible i el protagonitza Marisa Aguinaga, la primera agent rural de Catalunya va entrar al cos l’any 1992.

La campanya s’empara sota l’etiqueta “El nostre moment”, la qual cerca estimular la participació de les dones en les diferents convocatòries d’accés al cos per tal de corregir l’actual desproporció entre sexes.

Un dels objectius principals d’aquesta campanya és poder augmentar la presència de dones en els processos selectius del cos. Així mateix, també es vol fomentar la representació paritària als llocs de comandament i la promoció de les dones dins de les diferents categories laborals.

Aquesta campanya està prevista dins del Pla d’Igualtat del Cos d’Agents Rurals, integrat al Pla d’Igualtat d’oportunitats entre dones i homes de l’Administració de la Generalitat de Catalunya on es van fixar diferents actuacions a emprendre per al personal dels cossos específics com el Cos d’Agents Rurals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa