El conseller Calvet prohibeix els envasos de plàstic d’un sol ús a la Generalitat

Durà la proposta al proper Consell Executiu i servirà perquè els diferents departaments deixin de fer sevir plàstic d’un sol ús en ampolles de begudes, coberts, plats, gots i bastonets per remenar.

El conseller Calvet amb el president Torra

El conseller Calvet amb el president Torra | Departament de Territori i Sostenibilitat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va anunciar aquest dimarts, durant el lliurament del Premi Medi Ambient, que durà al Consell Executiu una proposta per prohibir els envasos de plàstic d’un sol ús com, per exemple, les ampolles, en l’àmbit de la Generalitat. En virtut de la proposta, es deixaran de fer servir ampolles de begudes, coberts, plats, gots i bastonets per remenar. Com alternativa s’utilitzaran, prioritàriament, productes reutilitzables o fabricats amb materials compostables, vidre, paper o fusta. Aquesta prohibició s’aplicarà als departaments i ens del sector públic de la Generalitat, tant en els productes d’ús intern com en els utilitzats en actes públics i actuacions de difusió.

Comentaris

    Lluc 6 de Juny de 2018 8:08
    Molt bé. Però jo crec que s'hauria de fer el mateix arreu de Catalunya: prohibir els envasos de plàstic d'un sol us a tots els establiments per la quantitat de residus i contaminació que generen.

Nou comentari