MonPlaneta
La Comissió Europea pren mesures contra la contaminació atmosfèrica
Comissió Europea
Comissió Europea | cedida

!--akiadsense-->

La Comissió Europea ha ofert als agents nacionals, regionals i locals de la Unió Europea assistència pràctica de cara a millorar la qualitat de l’aire al continent i ha decidit intensificar la seva lluita contra la contaminació emprenent accions legals contra set estats membres que han infringit la normativa comunitària sobre els límits de contaminació atmosfèrica i, també, sobre les homologacions de vehicles. En una comunicació titulada “Una Europa que protegeix: aire pur per a tothom” i que va ser aprovada aquest passat dijous, la CE explica les mesures que ha previst per ajudar els estats membres a combatre la contaminació atmosfèrica, subratllant la necessitat de col·laborar més estretament amb les administracions nacionals i fent servir els fons europeus previstos per millorar la qualitat de l’aire.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: JordiP a maig 20, 2018 | 14:22
  JordiP maig 20, 2018 | 14:22
  No estaria malament que, a més, la UE prengués mesures anticontaminació feixista.
 2. Icona del comentari de: europa a maig 20, 2018 | 15:48
  europa maig 20, 2018 | 15:48
  Europa sempre es procupa de coses que són importants, però no urgents. Els ciutadans sembla ser que els importa una merda. A Catalunya som ciutadans europeus, però per el que es veu no interessen. Ho pagaran car!!!!
 3. Icona del comentari de: Eric Hart a maig 24, 2018 | 11:47
  Eric Hart maig 24, 2018 | 11:47
  La comunidad europea se pronuncia según los datos totales que tiene de cada país . en ocasiones una sola industria que no esta bien regulado en cuanto a emisiones puede echar por tierra el esfuerzo de mucha gente que se mueve en bicicleta con transporte publico y en vehículos eléctricos . Edificios publicos colegios , piscinas y hoteles ya se pueden calentar con biomasa dentro de la norma IT AT 12

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa