MonPlaneta
Comencen les activitats de primavera al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà
Aiguamolls de l’Empordà |

El Parc Natural dels Aiguamolls d’Empordà organitza més d’una desena d’activitats guiades coincidint amb l’inici de la primavera. L’objectiu és facilitar la descoberta d’aquest espai singular, i apropar a les persones visitants la fauna i la flora característica d’aquest indret. Concretament, el públic podrà escollir entre les activitats següents:

– Diumenges de primavera al Parc. Deixa’t guiar pels Aiguamolls: Els diumenges 31 de març i 7,14 i 28 d’abril s’inicia aquest cicle, que inclou una visita guiada des del Centre d’Informació del Cortalet, a les 11h, amb reserva prèvia, tots els diumenges d’abril.

– Visita guiada amb el trenet dels Aiguamolls per closes, observatoris, arrossars i cavalls de la eugassada Senillosa: Tindrà lloc diumenges 31 de març, 7 i 14 d’abril, a les 12h des de l’aparcament del Cortalet, amb reserva prèvia. També per Setmana Santa, el 19, 20, 21 i 22, a les 12h, i el diumenge 28.

– Sortida descoberta d’Orquídies del Parc: Activitat gratuïta el dissabte 6, a les 9.30h des del Centre d’Informació de Sant Pere Pescador, amb reserva, i la col·laboració de les entitats GOC, IAEDEN, i APNAE.

– Primavera als Aiguamolls. Visites guiades de descoberta del Cortalet: Coincidint amb la Setmana Santa, els dies 19, 20 i 21 d’abril s’organitzaran visites guiades a les 10h, 11.30h, 13h i 16h, amb reserva.

– Sortida de capvespre per closes d’en Llovet resseguint el camí dels Jardins del Rei: Activitat gratuïta el divendres 19 a les 18h des de l’aparcament del Cortalet.

– Les orquídies del Parc: Dissabte 20 s’organitzarà una xerrada a càrrec de l’expert Romà Simó i una visita guiada a camp gratuïta. Trobada a les 16h al Centre d’Informació del Cortalet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa