El Col·legi de Geòlegs afirma que desmantellar el Castor no tindrà “cap risc” si es fa “rigorosament”

L'entitat demana una "taula tècnic" amb la presència d'experts i de l'Estat i que es "conegui la veritat" i "no es demonitzin els usos del subsòl"

El representant del Col·legi de Geòlegs de Catalunya, Ramon Pérez, ha afirmat aquest dilluns a la comissió d’investigació del projecte Castor que el desmantellament de la instal·lació no hauria de suposar “cap risc” sempre i quan es faci “amb un projecte fet de manera rigorosa”. Tant Pérez com l’expresident del Col·legi, Joan Escuer, han demanat que s’expliqui quin serà el destí de la plataforma i que es formi un “taula de consens tècnic” amb la particpació tant d’experts com de representants de l’Estat per “conèixer la veritat” sobre què va passar i també que no “es demonitzin els usos del subsòl”. “S’hi ha de poder fer de tot, però s’ha de fer ben fet”, ha reblat Pérez.

Comentaris

  Siiiiiii 28 de Gener de 2019 19:05
  extreure el gas tampoc tenia cap risc, el que va passar és que no es va fer rigorosament..... merda de país.
  El que no diu és que també haurem de pagar el desmantellament 28 de Gener de 2019 19:11
  Breument: es tira endavant un projecte que costa uns 1400 milions d'euros. No es pot utilitzar perque provoca moviments sísmics que han fet esquerdes a cases de veïns Resulta que el govern Zapatero havia signat el contracte,sense exigir estudi geològic i acceptant la indemnització cas que es prohibís l'explotació. El beneficiat és un vell amic del PP. Ell va cobrar en quatre dies,els veïns s'han d'espavilar amb les esquerdes. Ho paguem entre tots. Ningú dimiteix. Arrimadas ni en parla, ella que
  miquel 28 de Gener de 2019 20:58
  Si depèn d'Escanya, no es farà rigurosament. Tot i que reparteixin comissions a dojo!!!
  Riguroqueeeeeeee?¿? Esto es españa! 29 de Gener de 2019 8:21
  Claro, el tema es que el concepto español de rigurosidad implica dinero... Eso significa que a la hora de robar, evadir, defraudar o reducir.... Son los amos. Analizad la historia de España, nada se hace rigurosamente bien. Asco de pais.

Nou comentari