Com els ciutadans poden participar de les energies sostenibles

Una jornada tècnica a Girona amb el Col·lectiu Solar vol aportar solucions domèstiques per a llars i empreses

El sector energètic serà un sector emergent els anys vinents

Aquest dimarts dimarts 12 de desembre de 2017, de 20.00 a 21.30 h, a l’Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona, el programa ENERINVEST -en el qual participa la Diputació de Girona- juntament amb el Col·lectiu Solar participaran a la “Jornada FINANÇAMENT CIUTADÀ d’energies sostenibles a les comarques de Girona“.

Poc a poc van apareixent oportunitats de finançament que permeten als ciutadans participar activament en la promoció d’energies sostenibles, bé sigui en forma de compra col·lectiva de béns d’equip destinats a produir energia renovable per a la seva pròpia llar o empresa, bé realitzant inversions escollides que els interessin a través de plataformes d’Internet.

Tots els interessats relacionats i involucrats amb el disseny, desenvolupament i execució de projectes d’energia sostenible, públics o privats, podran informar-se sobre com:

  • Aproximar-se a inversors a través de l’eina en línia EnerinTool, desenvolupada dins el projecte europeu ENERINVEST.
  • Participar en la compra col·lectiva de panells solars fotovoltaics per a 500 habitatges i empreses de la zona del Ter-Gavarres a través del Col·lectiu Solar.

La part final de la jornada es reserva per a resolució de dubtes i debat de les qüestions més rellevants i pràctiques sobre el finançament ciutadà d’energies sostenibles.

Nou comentari