MonPlaneta
Cicle de webinars sobre estalvi i eficiència energètica a les llars i a les empreses
  • CA

Amb motiu de la Setmana de l’Energia 2020, que se celebra del 20 al 26 de juny, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat organitzen un cicle de 30 tallers telemàtics previs oberts a tothom, organitzats conjuntament amb els consells comarcals del Bages, Osona, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental i amb la Mancomunitat Penedès-Garraf. L’objectiu d’aquesta actuació virtual és posar al servei de la ciutadania i de les empreses un espai de debat i reflexió, amb consells pràctics i bones pràctiques sobre estalvi i eficiència energètica.

La situació creada per la COVID-19 ens ha obligat a adaptar-nos i a trobar maneres noves i creatives de treballar per a un futur més sostenible. En aquest sentit, la Diputació de Barcelona, juntament amb els ens locals i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ha dissenyat per a la Setmana de l’Energia 2020 aquest cicle de trobades virtuals, amb el lema #desdecasa. Les administracions públiques han de formar i sensibilitzar sobre aquests conceptes en tot moment, però especialment ara, pel valor ambiental associat i també per la importància econòmica i social que tenen l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables en el marc del procés de transició energètica.

La Setmana de l’Energia és una iniciativa anual organitzada conjuntament per l’Institut Català de l’Energia, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa