MonPlaneta
Catalunya participa a la iniciativa europea “Let’s Clean Europe!” amb 260 accions
Recollida de deixalles abocades a Vidreres
Recollida de deixalles abocades a Vidreres | Agents Rurals

A Catalunya, entre l’11 i el 13 de maig, entitats públiques i privades ofereixen 260 activitats de neteja d’entorns naturals del país obertes a la ciutadania, dins el marc de la iniciativa europea Let’s Clean Up Europe! que celeren 27 regions europees en la que els ciutadans poden participar a accions dedicades a la millora de boscos, platges, rius o rieres. La Comissió Europea fomenta les accions per sensibilitzar sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i el comportament dels ciutadans. Al nostre país, l’Agència de Residus de Catalunya coordinarà les accions promogudes per administracions públiques, del tercer sector ambiental, centres excursionistes, escoles i instituts, associacions, ONG i ciutadans, i que volen donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments, evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l’hàbitat i el paisatge. Més enllà d’aquest fet, també tenen un alt potencial de sensibilització per a la ciutadania, ja que són una bona oportunitat per visualitzar l’efecte dels comportaments incívics.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Veiam a abril 19, 2018 | 08:58
    Veiam abril 19, 2018 | 08:58
    Del que es tindria que netejar europa es de corruptes podrits com en Junkers, Ma crons i gent indecent com aquesta que s'estan omplint les butxaques entre altres, amb diners que els hi paga en Raloy.
  2. Icona del comentari de: Kadra a abril 19, 2018 | 13:24
    Kadra abril 19, 2018 | 13:24
    Cal començar per no embrutar. Sortir de la civilització del plàstic. No és tan complicat com sembla: https://www.youtube.com/watch?v=QrOSNY0_Wy8

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa