CaixaBank s’uneix als Principis de Banca Responsable de l’ONU

L'entitat mostra així el seu compromís amb el desenvolupament sostenible i el compliment dels Acords de París contra el canvi climàtic

Caixabank | Caixabank

CaixaBank s’ha afegit als Principis de Banca Responsable, impulsats per la Iniciativa Financera del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (UNEPFI per les seves sigles en anglès) a París el passat 26 de novembre a París. Amb el banc, les entitats financeres que formen part d’aquest programa i s’han compromès amb els seus principis ja són 38. Segons ha explicat Caixabank en un comunicat fet públic aquest dilluns, els principis tenen com a finalitat alinear l’actuació del sector amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i els Acords de París sobre el canvi climàtic. Per a l’entitat, el seu sector juga “un paper essencial” en el compliment dels ODS, ja que proporcionen finançament a empreses de tot el món.

A través d’aquesta iniciativa, les entitats financeres volen mostrar el seu compromís per formar part de la solució als reptes més urgents a escala global i contribuir a que el món sigui més sostenible i, també, socialment més inclusiu. Així, per a CaixaBank, els Principis de Banca Responsable haurien de “convertir-se en un paràmetre global”.

Nou comentari