MonPlaneta
Els Bombers atenen 239 avisos per la tempesta de vent i pluja, la majoria a l’area metropolitana
Un cobert esfondrat a causa del temporal a ConcabellaUn cobert esfonsat com a conseqüència del temporal a Concabella | @bomberscat

Els Bombers han atès aquest divendres al matí 239 avisos per la tempesta de vent i pluja que ha escombrat el país d’oest a est. Són dades fins a les 11 hores. La majoria de serveis han estat a l’àrea metropolitana nord, amb 141, seguit de la metropolitana sud, on se n’han fet 37. També se n’han fet a les altres regions d’emergències: Lleida (22), Centre (20), Girona (11), Tarragona (7) i Terres de l’Ebre (1). La majoria han tingut relació amb arbres caiguts, vidres trencats, parts de cobertes aixecades i tendals desenganxats. De moment no s’han registrat ferits. El pla Ventcat està en estat d’alerta. De fet, només entre les 10 i les 11 hores, els Bombers han atès 104 avisos relacionats amb el vent.

A Concabella (Segarra), els Bombers han fet el sanejament d’un cobert esfondrat pel temporal, i al Polígon Industrial Pla de Rigat de Vilanova del Camí (Anoia) han retirat un arbre caigut al damunt d’un camió aparcat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa