MonPlaneta
Barcelona reforça la cooperació amb la ciutat de Betlem amb un nou programa de subministrament d’aigua potable
Jaume Asens i Anton G. Salman
Jaume Asens i Anton G. Salman | Ajuntament de Barcelona

!--akiadsense-->

El tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, s’ha desplaçat fins a la ciutat de Betlem, on ha pogut reunir-se amb l’alcalde d’aquesta localitat, Adv. Anton G. Salman. En aquesta trobada s’han concretat les línies amb les quals el consistori pretén ajudar la ciutat palestina a abastir-se d’aigua. El conveni que prepara l’àrea de Justícia Global de l’Ajuntament consisteix en un programa de subministrament d’aigua potable i sanejament, que podria abastir fins a 120.000 persones de cinc ciutats, sis pobles i tres camps de refugiats.

Un altre projecte amb què treballa el consistori es concentra a la ciutat d’Hebron, municipi palestí amb 300.000 habitants que també abasteix les 800.000 persones que viuen a la regió. La delegació de càrrecs públics a Cisjordània (Palestina) acaba avui les trobades per conèixer la situació que viu el poble palestí amb l’objectiu de teixir xarxes amb els seus representants als ajuntaments. Els sis regidors i regidores de diferents ciutats i les tres diputades van ser convidats per l’Associació d’Autoritats Locals Palestines (APLA) amb l’objectiu de trobar noves vies de cooperació i solidaritat activa per part de les administracions de l’Estat espanyol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: kiko a juliol 28, 2018 | 22:25
    kiko juliol 28, 2018 | 22:25
    L´autoritat Palestina son els que deien que volen una "España unida", els hi pot dir que vagin a demanar aigua a Espanya.
  2. Icona del comentari de: ...SIEGFRIED... a juliol 29, 2018 | 07:05
    ...SIEGFRIED... juliol 29, 2018 | 07:05
    ...PILAR SUPREMACISTA RAHOLA...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa