Barcelona reforça la cooperació amb la ciutat de Betlem amb un nou programa de subministrament d’aigua potable

El tinent d’alcaldia, Jaume Asens, ha traçat les línies d’aquest conveni que se segellarà a finals d’aquest any 2018

Jaume Asens i Anton G. Salman

Jaume Asens i Anton G. Salman | Ajuntament de Barcelona

El tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, s’ha desplaçat fins a la ciutat de Betlem, on ha pogut reunir-se amb l’alcalde d’aquesta localitat, Adv. Anton G. Salman. En aquesta trobada s’han concretat les línies amb les quals el consistori pretén ajudar la ciutat palestina a abastir-se d’aigua. El conveni que prepara l’àrea de Justícia Global de l’Ajuntament consisteix en un programa de subministrament d’aigua potable i sanejament, que podria abastir fins a 120.000 persones de cinc ciutats, sis pobles i tres camps de refugiats.

Un altre projecte amb què treballa el consistori es concentra a la ciutat d’Hebron, municipi palestí amb 300.000 habitants que també abasteix les 800.000 persones que viuen a la regió. La delegació de càrrecs públics a Cisjordània (Palestina) acaba avui les trobades per conèixer la situació que viu el poble palestí amb l’objectiu de teixir xarxes amb els seus representants als ajuntaments. Els sis regidors i regidores de diferents ciutats i les tres diputades van ser convidats per l’Associació d’Autoritats Locals Palestines (APLA) amb l’objectiu de trobar noves vies de cooperació i solidaritat activa per part de les administracions de l’Estat espanyol.

Comentaris

    kiko 28 de Juliol de 2018 22:25
    L´autoritat Palestina son els que deien que volen una "España unida", els hi pot dir que vagin a demanar aigua a Espanya.
    ...SIEGFRIED... 29 de Juliol de 2018 7:05
    ...PILAR SUPREMACISTA RAHOLA...

Nou comentari