MonPlaneta
Un antic cap de la seguretat espacial israeliana afirma que els extraterrestres existeixen
  • CA

Els Estats Units i Israel fa anys que tenen contacte amb intel·ligències extrarerrestres però no ho han explicat perquè la Humanitat “no està preparada per saber-ho”. Aquesta afirmació tan xocant prové ni més ni menys que de Haim Eshed, un general retirat i actual professor universitari israelià de 87 anys que, durant trenta anys, va ser el responsable de seguretat espacial del seu país.

En una entrevista amb ‘Yediot Aharonot’ que de què s’ha fet ressò el diari ‘Jerusalem Post’, Eshed puntualitza que no es tracta d’alienígenes que viuen entre nosaltres sinó d’una “Federació Galàctica” que fa molt de temps que té contactes amb Israel i els Estats Units, amb un programa de cooperació que vol ajudar a comprendre “el teixit de l’univers” i que inclou, explica l’exgeneral, una base subterrània a Mart on en aquests moments hi ha extraterrestres i nord-americans treballant plegats.

De fet, Eshed fins i tot afirma que el president en funcions dels Estats Units, Donald Trump, coneix l’existència d’aquests contactes i que va estar “a punt” de fer-la pública, però que la Federació Galàctica el va aturar dient-li que volien evitar la histèria col·lectiva que provocaria una notícia com aquesta, ja que la població encara no està preparada per acceptar-ho i necessita “evolucionar”.

L’excap de seguretat espacial israelià, però, diu que ha decidit explicar-ho ell perquè la posició dels acadèmics ha canviat durant els darrers anys i gaudeix d’un cert respecte –ha rebut tres cops el Guardó de Seguretat d’Israel– arribant a afirmar que “si hagués dit el que dic ara fa cinc anys, m’haurien hospitalitzat”. El professor Eshed ha explicat tot això presentant el seu llibre “L’Univers més enllà de l’horitzó”, on dóna més detalls com ara com els extraterrestres han evitat l’apocalipsi nuclear. Segons el Jerusalem Post el diari va intentar contactar amb la Federació Galàctica però no va aconseguir-ne cap comentari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa