Canyetes Sorbos
Canyetes Sorbos | Sorbos

!--akiadsense-->

Les canyetes de plàstic d’un sol ús per a begudes són una de les principals fonts de contaminació per plàstics arreu del món. Al nostre país Sanmy, l’empresa de refrescos més antiga de l’Estat, i Sorbos, impulsora de la primera canyeta comestible i aromatitzada del mercat, s’han aliat per potenciar una alternativa sostenible tant a l’estat espanyol com a Andorra. Les canyetes Sorbos destaquen per ser 100% biodegradables i, per tant, tenen el potencial de reduir una part gens menyspreable de la nostra generació de deixalles de plàstic. Segons Víctor Manuel Sánchez, fundador de Sorbos i responsable de qualitat, “compleixen el cicle perfecte: tot el que és al got és aromàtic i comestible”.

Aquesta característica, a més, ha estat aprofitada per Sorbos per oferir el que anomenen “una nova experiència per al consumidor”. La canyeta, un element que fins ara havia estat merament accessori en la ingestió de begudes, còctels, postres… es converteix en un element amb molt més protagonisme des del moment en què es pot menjar. És per això que Sorbos ha creat una gamma de vuit gustos i colors que poden maridar amb qualsevol producte. A més del sabor neutre, Sorbos pot tenir gust de maduixa, gingebre, llimona, canyella, poma verda, llima i xocolata. Pel que fa a la seva durabilitat, aguanta un mínim de 30 minuts en un líquid fred i de 45 minuts en el cas de begudes amb gel. Durant tot aquest temps, ni el sabor disminueix ni canvia el color de la copa i tampoc perd la rigidesa necessària per al seu ús principal. Xavier Hernández, un altre dels socis de Sorbos, explica que això és gràcies a la barreja de sucre glacé i aromes de què es composa les canyetes. Amb aquests dos elements, l’empresa elabora la pasta amb què es fan i que assegura tant la seva durabilitat com la nova experiència que ofereix Sorbos als seus usuaris, que seran molts més gràcies al seu acord de col·laboració amb Sanmy.

La directora general de l’empresa de refrescos terrassenca, Pilar Puertolas, considera que l’aliança de la seva empresa amb Sorbos suposa “el complement ideal per al nostre públic objectiu, amb qui sempre busquem sinèrgies noves. A més, ajudem a fer desaparèixer els plàstics d’un sol ús del planeta, com impulsen les noves normatives que s’estan elaborant des de la Unió Europea”. En aquest sentit, la Comissió Europea ja fa temps que treballa en una directiva que té com a objectiu l’eradicació dels plàstics d’un sol ús i el Govern de les Illes Balears, per la seva banda, ha aprovat un projecte de llei que vol prohibir tots els productes d’usar i llençar a partir de l’1 de gener de 2020.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ovidj a agost 14, 2018 | 16:22
    Ovidj agost 14, 2018 | 16:22
    ... i sencillament... per que no tornem a les antigues canyetes de palla de tota la vida ???...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa