Camp de conreu
Camp de conreu | xx

!--akiadsense-->

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat continua efectuant els pagaments del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, complint així amb els compromisos assumits amb els agricultors. Així, el passat divendres va fer efectiu l’abonament dels imports corresponents a la campanya 2017 de l’ajut a l’Agricultura Ecològica, per un import total de 6.488.900,15 euros, uns ajuts amb compromisos a cinc anys vista, que compten amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. L’objectiu d’aquest ajut és compensar el lucre cessant i l’increment de costos associats a pràctiques respectuoses amb el medi ambient que suporten els operadors ecològics.

En aquest sentit, l’operació té en compte els costos addicionals en la fertilització i l’ús de mitjans de sanitat vegetal certificats i l’increment de mà d’obra que solen tenir la majoria d’operadors ecològics. Així mateix, també contempla la variació en el rendiment productiu i en el preu de venda dels productes certificats. En tots els sectors s’estableix un ajut per als cultius qualificats d’ecològics i un altre específic per a període de conversió. Aquest pagament es fa efectiu a 1.915 beneficiaris de 39 comarques i té un impacte sobre 37.299 hectàrees de conreu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Iceta quin fàstic que fas. a setembre 24, 2018 | 16:26
    Iceta quin fàstic que fas. setembre 24, 2018 | 16:26
    l'Iceta es un personatge cínic, rastrer, vomitiu, fastigós. No es conforma amb trair la democràcia amb el 155 que després fa befa deis pesos polítics i exiliats. Iceta diu el mateix que Franco quan condemnava els opositors dient que qui és fica en política la app que la paga, ja que la llei no permet fer politica. Cinisme pur.
  2. Icona del comentari de: lomik a setembre 25, 2018 | 04:10
    lomik setembre 25, 2018 | 04:10
    No entenc perquè subvencionen un tipus d'agricultura que no és rentable i als productes de la qual només hi poden accedir els rics... Serviran aquestes ajudes perquè els pobres també hi podem accedir?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa