Els Agents Rurals capturen dues serps en habitatges de Reus i l’Espluga de Francolí

Els rèptils, que han estat tornats a la natura sense patir cap dany, es mostren molt actius durant aquesta època de l'any.

Agent Rural sostenen una serp

Agent Rural sostenen una serp | Agents Rurals

Els Agents Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat han capturat una serp verda (Malpolon monpsessulanus) a una masia de Reus, al Baix Camp, i una serp blanca (Rinechis scalaris) al pati interior d’un edifici d’habitatges de l’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà. Totes dues es troben en perfecte estat i han estat retornades a la natura pels mateixos Agents. Segons informa el mateix cos, en aquesta època de l’any les serps es mostren especialment actives després d’haver passat uns mesos de letàrgia i és per això que se les pot localitzar en llocs on sovint són poc comunes com masos o, fins i tot, habitatges.

Una de les serps trobades avui a l'Espluga de Francolí

Una de les serps trobades avui a l’Espluga de Francolí | Agents Rurals

Comentaris

    Herpetoleg 31 de Desembre de 2018 10:32
    Les uniques serps verinoses a catalunya son les viperes aspids i les latasti. Son uns animals fantastics i els hem de protegir. Tambe tenim el malpolon monspessulanus (culebra bastarda) pero es opistoglifa i es molt dificil que pugui inocular veri. Protegim els reptils de Catalunya i del mon!

Nou comentari