MonPlaneta
Els accessos al Parc Fluvial del Besòs tornen a estar oberts a partir d’avui dimecres
  • CA
El futur del riu Besòs | Jordi Borràs

La Diputació de Barcelona reobre avui dimecres els accessos al Parc Fluvial del Besòs, tancat des de dijous passat a causa dels abocaments a les aigües del riu Besòs per l’incendi en una planta de tractament de residus industrials de Montornès del Vallès. El Parc obrirà en el seu horari habitual de tardor de 10 a 18 h. després que l’Agència Catalana de l’Aigua ha certificat una millora de la qualitat de l’aigua després de dur a terme diverses inspeccions a la zona.

El Parc Fluvial del Besòs és un espai públic ubicat al llarg dels darrers 9 quilòmetres de llera del riu Besòs, des de la confluència amb el riu Ripoll fins la desembocadura al mar Mediterrani. Amb una superfície total de 115 hectàrees és un dels espais verds més importants de la regió metropolitana de Barcelona, sobretot si es té present la seva ubicació formant part del continu urbà de les ciutats de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Montcada i Reixac.

La Diputació de Barcelona té encomanada la gestió d’aquest parc, que duu a terme mitjançant l’equip de l’Oficina Tècnica d’Acció Territorial de l’Àrea d’Espais Naturals. Aquesta gestió inclou vetllar pel compliment de les normes d’ús amb el suport del servei de control de l’ús públic i el manteniment integral de l’espai i de les seves instal·lacions en tot el seu àmbit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa