!--akiadsense-->

Després d’una nit en què les línies de transport públic metropolità que passen pel centre de Barcelona han sofert desviaments, aquest matí de divendres pràcticament tots els serveis funcionen amb normalitat, incloent autobús, metro, taxi i serveis no integrats. El perímetre de seguretat establert just després de l’atemptat ha quedat desactivat.

Malgrat això, les línies d’autobús que habitualment baixen per les Rambles segueixen desviant-se per la Via Laietana, per indicació de la Guàrdia Urbana.

Així mateix, fins a les 13.00 aproximadament, les estacions de metro de Catalunya (L1 i L3) i Liceu (L3) romandran tancades a causa de l’acte institucional de condemna dels atemptats, previst per a les 12.00. Això també afectarà puntualment a les línies d’autobús que circulen per la plaça Catalunya, així com a la parada del servei Aerobús.

Durant tota la nit, el servei Nitbus ha mantingut la seva gratuïtat per tal d’ajudar al desplaçament dels afectats per l’atemptat.

Es continuarà informant de les incidències derivades. Per a informació actualitzada i detallada, consulteu els perfils de Twitter@AMBmobilitat i @TMBinfo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa