MonPlaneta
Neix Agroboca per posar en contacte a productors i consumidors sense intermediaris

!--akiadsense-->

Agroboca facilita als productors, eines per crear una botiga online de forma gratuïta i sense coneixements previs.

La idea dels creadors d’Agroboca és promoure un espai de trobada directa entre agricultors i consumidors que apostin per la qualitat, per productes frescos, de temporada i sostenibles.

“El que volíem com a consumidors quan vam idear el projecte, va ser crear un canal complementari, de mínima intermediació, on fos fos possible triar productes directament en origen, en un intercanvi més just i racional per a tothom, regulats per criteris de qualitat i sostenibilitat” expliquen J. Luís Fernández i Xavier Gibert, promotors d’Agroboca.

I afegeixen “quan poses en contacte directe a venedors i compradors, el marge d’intermediació es pot reduir, per poder invertir en més qualitat per al consumidor i amb un preu més raonable per totes les parts”.

L’agricultor pot triar entre diferents presentacions de venda: a l’engròs, per paquets, cistelles de fruita i verdura o per palets i sempre és el venedor qui fixa les seves pròpies condicions.

Per finançar el manteniment de la plataforma, s’aplica una comissió del 8% únicament sobre la venda de les botigues avançades i per tant si no hi ha venda no hi ha despesa.

Els responsables d’Agroboca creuen també que aquest projecte permetrà posar en contacte als productors entre ells per poder explorar noves vies de col·laboració i de negoci.

Comparteix

Icona de pantalla completa