MonPlaneta
Holaluz prepara un gran impuls per a ‘La Revolució de les Teulades’
  • CA

La companyia elèctrica catalana Holaluz ha anunciat la compra de les tres primeres companyies instal·ladores de l’Estat per tal d’incrementar en un 25% la seva capacitat d’oferir aquest servei. Així, vol donar un gran impuls al seu pla de creixement en ‘La Revolució de les Teulades’.

El mes de juliol passat, Holaluz va explicar que la seva estratègia passava per comprar empreses d’aquest sector i, a finals de 2021, va anunciar que Abacon Capital, Pelion Green Future i MDR Inversions havien entrat a l’empresa amb una ampliació de capital de 7,5 milions d’euros.

Energia solar a Rubí | Cedit
Energia solar a Rubí | Cedit

Les instal·ladores adquirides en aquesta operació han estat la lleidatana Katae Energia, l’alacantina Serna Energia i la canària GHC. A més, Holaluz ha comunicat la seva previsió d’incorporar, durant el primer trimestre de 2022, 50 experts en energia solar i 76 instal·ladors més a Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Múrcia, la Comunitat de Madrid i les províncies andaluses de Sevilla i Màlaga.

Fins ara, l’empresa col·laborava intensament amb aquestes tres instal·ladores, amb l’objectiu de fer créixer el seu programa ‘La Revolució de les Teulades’ i “acabar amb els problemes de preus” del subministrament elèctric. A més, el seu objectiu és oferir una “solució sostenible a llarg termini pel planeta i la societat”.

Plaques solars | Exciton Science
Plaques solars | Exciton Science

Aquesta iniciativa d’Holaluz ofereix a qui ho desitgi aprofitar el potencial dels teulats i cobertes de les cases i edificis per generar energia 100% verda. Fent-ho, la companyia afirma que es poden aconseguir estalvis superiors al 50% en la factura de l’electricitat. Gràcies a aquesta adquisició, l’empresa inicia la seva estratègia per accelerar el creixement de la seva vertical solar i controlar tot el procés, de principi a fi.

A dia d’avui, ‘La Revolució de les Teulades’ ja gestiona 6.295 instal·lacions de generació d’energia, amb un total de 378.202 clients i un portfoli de representació que, a 30 de setembre de 2021, era de més de 1.630MW.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa