MonPlaneta
Estrella Damm i el CRAM celebren el Dia Internacional de les Platges

Aquest dissabte, 16 de setembre, Estrella Damm i la Fundació CRAM celebraran el Dia Internacional de les Platges organitzant una neteja multitudinària de la platja del Prat de Llobregat. Serà la segona edició de la seva ‘Festa de la Platja’, que començarà a les cinc de la tarda, i que en aquesta ocasió acabarà amb un concert exclusiu de Renaldo & Clara per a tots els voluntaris i voluntàries que hi participin. Per a aquesta activitat, cal inscriure’s prèviament.

Una gran acció de recollida de brossa

L’acumulació de brossa a les platges és una gran amenaça per a la biodiversitat marina i també un perill per a la societat. Amb aquesta jornada, que tindrà com a element central la neteja per equips de la platja del Prat de Llobregat, Estrella Damm i la Fundació CRAM volen ajudar a conscienciar la població sobre l’emergència ecològica que pateix el Mediterrani i com d’urgent és protegir els nostres mars i tot allò que els envolta.

Aquesta iniciativa comptarà amb voluntaris de Damm i serà conduïda per tècnics del CRAM i vol contribuir a alliberar de deixalles una platja, la del Prat, que està protegida per la seva diversitat ecològica, a més de donar visibilitat a la feina que fa durant tot l’any el Centre de Recuperació d’Animals Marins, entitat que ajuda i recupera espècies marines en perill per tornar-les als seus hàbitats.

Els tècnics del CRAM van donar instruccions als voluntaris per netejar la platja | Oriol Alella
Els tècnics del CRAM donant instruccions als voluntaris per netejar la platja en l’edició 2022 | Oriol Alella

Un concert amb el nou disc de Renaldo & Clara

A l’edició passada, unes 270 persones es van trobar a la platja del Prat per celebrar aquesta festa per primera vegada i que va esdevenir una jornada alhora compromesa i festiva. Enguany, com hem vist, ‘La Festa de la Platja’ acabarà amb un concert de Renaldo & Clara, en què els lleidatans duran a les instal·lacions del CRAM les cançons del seu darrer disc, ‘La boca aigua’, que es va estrenar aquesta primavera i on hi ha pop, canvis imaginatius, ritmes de hip hop ‘old school’, arranjaments frescos i lletres enverinades i exactes sobre gairebé tots els estats de l’amor.

Damm continua reduint el seu impacte ambiental

La ‘Festa de la Platja’ és una altra de les altres accions impulsades per Estrella Damm per minimitzar el seu impacte mediambiental i promoure la conscienciació sobre la cura de l’entorn entre la societat. La marca continua avançant per reduir la seva petjada mediambiental i durant els últims anys ha impulsat diversos projectes, com l’eliminació de les anelles de plàstic que unien els seus packs de llaunes així com dels plàstics decorats que embolicaven les seves llaunes. A més, tots els proveïdors de paper i cartró d’Estrella Damm compten amb els certificats PEFC i FSC, que garanteixen que provenen de boscos gestionats de manera responsable i sostenible, contribuint així a combatre el canvi climàtic i a protegir la biodiversitat.

Més notícies
La planta de Damm a El Prat de Llobregat és una de les instal·lacions que compta amb plaques solars | Damm

Damm es consolida com la cervesera amb més plaques solars de la Península

La companyia ha ampliat les seves instal·lacions fins a 32.182m2 que poden generar 7,1 Gwh d'electricitat cada any
Les compactadores de llaunes de Damm han estat una gran forma de conscienciar la població sobre els avantatges de circularitzar l'economia | Damm

La campanya de reciclatge de Damm recupera 29 tones de llaunes en 5 anys

Les 400 compactadores del litoral mediterrani permeten recuperar l'alumini dels envasos

Damm rep un reconeixement per la seva gestió sostenible de l’aigua

La companyia cervesera va ser pionera en la indústria en promoure el càlcul de la petjada hídrica
Damm

Damm es compromet a disminuir un 20% les emissions de CO2 en logística

La companyia s'adhereix a la iniciativa Lean&Green per reduir la seva petjada de carboni i es marca nous objectius amb un termini màxim de cinc anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa