MonPlaneta
L’escalfament global deixa al descobert els assassinats del crim organitzat
  • CA

La “megasequera” que està patint l’oest dels Estats Units, conseqüència directa del canvi climàtic, està posant al descobert els assassinats que el crim organitzat ha amagat durant dècades. Aquest passat diumenge, al llac Mead (Nevada), un grup de persones que navegava per aquesta massa d’aigua, creada per la construcció de la presa Hoover, van trobar un cadàver a l’interior d’un barril, segons informa ‘The Huffington Post’.

La presa Hoover és la reserva d’aigua més gran dels Estats Units, i els seus nivells estan baixant de manera dramàtica a conseqüència de la que, segons els experts, és la sequera més severa dels darrers 1.200 anys, un exemple claríssim dels efectes terribles que està tenint l’escalfament global arreu del planeta.

“Majoritàriament ossos”

A la cadena de televisió ‘News 3’, Shawna Hollister, de la ciutat propera de Las Vegas, va explicar com el seu marit “va sentir cridar una dona” i, quan va anar a investigar què passava, va trobar un cadàver “en un barril de 50 galons (189 litres) molt deteriorat”. Segons la mateixa Hollister, el cos era “majoritàriament ossos”, amb l’excepció “d’una part de la seva camisa i el cinturó”. Els ciutadans van alertar la Policia Metropolitana de Las Vegas que, amb l’ajuda del Servei Nacional de Parcs, van retirar el barril i l’home mort que contenia.

Les aigües han baixat tant que la canonada de presa d'aigua original ha quedat al descobert. Sense la segona, construïda el 2020, la ciutat de Las Vegas s'hauria quedat sense subministrament | Southern Nevada Water Authority
Les aigües han baixat tant que la canonada de presa d’aigua original ha quedat al descobert. Sense la segona, construïda el 2020, la ciutat de Las Vegas s’hauria quedat sense subministrament | Southern Nevada Water Authority

Un cadàver dels anys 80

L’agència Associated Press informa que l’oficina del forense del comtat de Clark s’encarregarà de mirar d’esbrinar la identitat del cadàver, mentre el tinent Ray Spencer, de la policia de Las Vegas, va explicar a la cadena ‘8 News Now’ que la víctima, probablement, va ser assassinada als anys 80, pel que poden deduïr d’alguns objectes trobats a l’interior del barril.

Més assassinats amagats sota les aigües

El mateix tinent Spencer també va afegir que està convençut que, a mesura que el nivell del llac continuï baixant, si la sequera persisteix, es trobaran més cadàvers sota les aigües. “Em sembla que qualsevol pot entendre que, probablement, s’han llençat més cossos al llac Mead”, va afirmar, considerant que “només és qüestió de si som capaços de recuperar-los”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa