Són cinc personatges. La Clara, la Mine, en Vitruvi, en Salvador i en Qualo. Tots ells són Aquologia, el programa educatiu per a escolars per explicar el cicle integral de l’aigua i la importància de fer un ús responsable d’aquest recurs escàs.

A través de vídeos i jocs interactius amb aquests personatges, Sorea ofereix la possibilitat d’explicar l’aigua per conscienciar els escolars sobre la seva importància i la seva vinculació amb el medi ambient.

Aqualogia consisteix en una sessió lúdica i educativa, de 90 minuts de durada, amb continguts que formen part de l’assignatura de Medi Ambient. L’alumnat tindrà l’oportunitat de descobrir conceptes relacionats amb l’aigua i la preservació d’aquest recurs escàs, i aprendrà a responsabilitzar-se de fer-ne un bon ús mitjançant tecnologies participatives. Com aquest vídeo.

Aqualogia és gratuït i es porta a terme a les escoles dels municipis on són presents Sorea, Aigües de Barcelona i altres companyies d’Agbar i es pot sol·licitar més informació a través del correu electrònic [email protected]

Sorea

Sorea és una empresa del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua: la captació, la potabilització, el transport i la distribució per al consum ciutadà amb garanties sanitàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa