MonPlaneta
Una visita “impossible”, la proposta del Museu de les Aigües per a la Nit dels Museus
  • CA

El Museu de les Aigües celebra la Nit dels Museus amb una visita “impossible”. Impossible perquè en aquests moments no es pot accedir presencialment al Museu, perquè comptarà amb unes guies molt especials , perquè es mostraran racons que normalment no estan oberts al públic, i perquè… no faltaran les sorpreses! La visita, de 30 minuts de durada, es podrà seguir des del canal Youtube del Museu a partir de les 20h del 15 de maig, i seguirà disponible fins al dia internacional dels museus, el 18 de maig.

La periodista i presentadora Candela Figueras serà l’encarregada de recórrer les instal·lacions més emblemàtiques del Museu, des de la cascada de Gaudí fins a la sala de l’electricitat, passant per singulars racons, com el soterrani o el refugi antiaeri de la Central Cornellà. Responsables i especialistes del Museu de les Aigües, experts en història, patrimoni, biologia, canvi climàtic i medi ambient donaran a conèixer els espais, la temàtica i altres curiositats del Museu; tasca que també recaurà en la professora Maria del Mar Rius, una científica d’allò més peculiar, interpretada per l’actriu Judit Martín, que mostrarà els seus coneixements sobre l’aigua.

El Museu de les Aigües i la seva Nit dels Museus “impossible” | Agbar

En una visita tan especial i commemorativa no hi pot faltar la música! En aquest cas serà la cantant Suu qui actuarà dins d’un dels espais més singulars del Museu: l’antic dipòsit circular. “Amb aquest format volem que tothom conegui el Museu de les Aigües des d’una perspectiva diferent: la seva història, els seus espais, algunes curiositats de les instal·lacions, la importància de l’aigua a les nostres vides… sense cap barrera. Considerem que la Nit dels Museus és un moment especial per tota la gent que gaudeix de la cultura. No podíem deixar de formar-ne part i enguany ho fem en aquest format digital” afirma Sonia Hernàndez, directora del Museu de les Aigües.

La Nit dels Museus al Museu de les Aigües tindrà moltes sorpreses | Agbar

Un format adaptat als nous temps

Des de març de 2020, el Museu de les Aigües ha intensificat un procés de transformació digital per adaptar-se a les noves necessitats de la societat i poder continuar oferint una programació cultural i educativa de qualitat i interès. Amb aquesta digitalització el Museu de les Aigües ha trencat algunes de les barreres i condicionants existents a l’espai físic. No t’ho perdis!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa