MonPlaneta
Una paracaigudista “balla entre núvols” per demanar un aire net de contaminació

L’organització ecologista Greenpeace ha fet públic aquest dijous 31 d’agost el resultat d’una nova campanya de sensibilització sobre els problemes mediambientals que amenacen el planeta. Aquest cop, protagonitzada per la paracaigudista russa Anastasia Barannik, a qui han demanat que ballés a l’aire en caiguda lliure, al son d’un piano i jugant amb els núvols mentre feia el descens.

Aquest és el vídeo resum del salt, enregistrat pel campió mundial en llançament de paracaigudes Igor Kalinin, on es resumeix en només un minut la situació d’alertar sobre les conseqüències que poden tenir sobre el planeta la contaminació i el canvi climàtic.

Greenpeace considera que un dels principals reptes mediambientals als quals s’enfronta elmón en aquests moments són la contaminació i el canvi climàtic, dos problemes que, segons l’organització, van de la ma. A més, segons informes de l’Agència Europea de Medi Ambient -citats per l’organització- respirar aire contaminat provoca més de 30.000 morts prematures a l’Estat espanyol cada any. Molts estudis, afegeixen, demostren que la contaminació de l’aire posa en perill la salut, sobretot dels infants i les persones grans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa