Trilla veu “molt assenyat” el pla de Salut i demana fer efectiva la prohibició del ‘botellón’

El cap d'Epidemiologia del Clínic reconeix que serà un estiu "molt complicat" per al turisme

El cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Antoni Trilla

El cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Antoni Trilla | ACN

El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha afirmat que el pla presentat pel Departament de Salut per controlar la covid-19 és “molt assenyat”. També s’ha mostrat “absolutament a favor” de la prohibició generalitzada de fer ‘botellón’ i ha demanat “que es reforci l’autoritat” per perseguir aquesta pràctica ja que el risc de contagi és “alt”. Ho ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio, on ha valorat el “salt qualitatiu” en el nombre de rastrejadors, tot i que ha valorat que és probable que “en faltin més”. Ha dit que el confinament “sempre ha d’estar sobre la taula” per si es desborden els casos però abans d’arribar-hi hi ha altres mesures. Per últim, ha reconegut que serà un estiu “molt complicat” per al turisme.

En el cas del Clínic, ha explicat que de cada desena de diagnosticats un es queda ingressat però ha afirmat que “menys del 5% dels ingressats són covid”.

Nou comentari