MonPlaneta
Trilla: les mesures preses a l’Hospitalet s’aplicaran a Barcelona “més tard o més d’hora”
  • CA
El cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Antoni Trilla
El cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Antoni Trilla | ACN

El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha constatat aquest divendres que caldrà aplicar a Barcelona mesures similars a les de l’Hospitalet “més tard o més d’hora”. En declaracions a Catalunya Ràdio, Trilla ha indicat que a Lleida “sembla que la cosa s’estabilitza una mica”, a l’Hospitalet de Llobregat els casos “segueixen creixent però la velocitat potser tampoc sembla tan accelerada”, i a Barcelona encara s’està “en una fase de creixement més ràpid”. “No ens hem sabut preparar a temps”, ha reconegut Trilla, que ha afegit que ara cal recuperar “aquest temps com sigui”, perquè “més tard o mes d’hora hi haurà problemes en altres indrets”. “No val dir que s’arriba tard, s’ha d’arribar abans segur”, ha conclòs.

Trilla ha constatat que “hi ha hagut coses que no han acabat de funcionar”, i ha subratllat la necessitat “d’actuar el més ràpidament i el més contundentment possible” abans que la velocitat de propagació sigui de més difícil control. “Aquest temps que teníem per preparar-ho tot, s’han preparat coses però potser no s’han preparat tot lo bé que fora desitjable”, ha continuat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa