MonPlaneta
Trilla insta a la prudència sobre l’arribada al pic de contagis: les xifres són “interpretables”
El cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Antoni Trilla
El cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Antoni Trilla | ACN

!--akiadsense-->

El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha alertat que s’ha de ser “molt prudent” al dir que s’està arribant al pic de contagis per coronavirus i ha afegit que les xifres són interpretables”. “No podem ser optimistes ni contundents en aquest sentit”, ha dit a Catalunya Ràdio. El doctor ha apuntat que s’ha de tenir en compte que les xifres “ballen” i que poden dependre del número de tests que es fan, ja que per exemple si se’n comencen a fer més les xifres de contagis augmentaran previsiblement. D’altra banda, ha apuntat que hospitals comarcals i àrees bàsiques “poden tenir molts més problemes” de manca de material que grans hospitals.

Trilla ha reconegut que les residències de gent gran són un “focus claríssim” en el que s’ha de treballar i per això ha reclamat que es facin testos ràpids i que arribi material de protecció. Ha afegit que els hospitals són un altre dels punts problemàtics on també cal que arribi material de protecció, proves i personal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa