MonPlaneta
Un total de 56 empreses turístiques de Barcelona reben la distinció Biosphere
  • CA
El regidor Agustí Colom (centre) amb representants de la Biosphere Destinations Community | Ajuntament de Barcelona

Un total de 56 empreses turístiques de la ciutat han obtingut aquest dimecres la distinció Biosphere en sostenibilitat del turisme, i ja són 106 les empreses del sector a la ciutat reconegudes com a entitats Biosphere. En un comunicat, l’Ajuntament de Barcelona ha explicat que el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere distingeix bones pràctiques d’empreses reconegudes pel medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i la tornada social i econòmic del sector.

Entre les empreses distingides, destaquen Autocars Canals, Circuit de Barcelona-Catalunya, Park Güell, Centri Europeu de Barcelona, Cellers Sumarroca, Hotel Arc La Rambla, Hotel Arts, Hotel Soho Barcelona, Moka Restaurant, Oceanogami i Tarannà Viatges amb Sentit, entre uns altres. En l’acte de reconeixement han participat el regidor de Turisme, Xavier Marcé; el president de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, i la vicepresidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mónica Roca, que han destacat la millora contínua d’empreses i serveis turístics.

Segons el consistori, 80 empreses més de la ciutat han iniciat el procés per sumar-se a la distinció Biosphere en els propers mesos, i, segons una enquesta, el 93% de les empreses turístiques volen aprofitar la crisi del Covid-19 per accelerar el compliment de la mateixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa