MonPlaneta
Torra: “El futur de Catalunya serà verd”
El president Torra a la presentació del llibre Catalunya futur verd

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat aquest dimarts que “el futur de Catalunya serà verd, no tenim cap altra opció” i ha reivindicat el concepte “vintcentisme”, entès com “una nova consciència i autoestima territorial que integri els ideals urbà i rural, com a clau de sostenibilitat”. El cap del Govern ha fet aquestes manifestacions aquest dimarts en la presentació del llibre Catalunya, futur verd. Nova territorialitat: ciutats fèrtils, camps creatius”, que ha tingut lloc a La Pedrera de Barcelona.

Quim Torra ha advocat per “una nova territorialitat, on els valors urbans vagin acompanyats d’una forta vinculació local i en el seu àmbit de país, i on es prestigiï la nova ruralitat”. I ha insistit “la ruralitat d’una part del territori és un element més de la competitivitat global de Catalunya, que serà rural o no serà”.

El llibre “Catalunya futur ver” recull les conclusions del cicle de debats organitzat durant l’any passat pel Departament de Territori i Sostenibilitat amb l’objectiu de reflexionar sobre les bases del nou creixement econòmic del país, entenent-lo indestriable del desenvolupament sostenible del territori i del benestar de la ciutadania, independentment que aquesta resideixi en un entorn urbà o rural.

En aquesta línia, el president ha recordat que “els reptes ambientals ja fa temps que els hem incorporat a la nostra acció de govern, amb la llei del canvi climàtic”, una norma , ha recordat, que “l’Estat ens va impugnar sense ni pensar en la finalitat de la mateixa”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Juli Loras a novembre 27, 2018 | 21:33
    Juli Loras novembre 27, 2018 | 21:33
    Amb vostè i en Putxi no serà verd,sinó negre. Si més no, per a les classes populars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa