MonPlaneta
Sorea crea l’Efecte Blau, un portal de divulgació i conscienciació sobre l’aigua
El portal l'Efecte Blau
El portal l’Efecte Blau | Sorea

!--akiadsense-->

Sorea ha capitalitzat les seves cinc dècades d’experiència en el sector de l’aigua i ha creat un nou portal divulgatiu amb informació àmplia, útil i didàctica sobre l’aigua que consumim a casa. El nou web és un espai de conscienciació i educació sobre l’aigua i el medi ambient on es poden trobar des de consells per fer un ús responsable de l’aigua, a iniciatives per cuidar l’entorn i recursos pedagògics per a docents i centres educatius. El lloc web també conté un blog que acollirà articles d’actualitat sobre el recurs hídric, el medi ambient, la biodiversitat i el desenvolupament sostenible.

Aquests articles, que aniran a càrrec d’experts del sector, tenen l’objectiu d’apropar diferents aspectes relacionats amb la sostenibilitat mediambiental i social als usuaris perquè puguin aprofundir els seus coneixements sobre aquestes matèries. A l’apartat “Escoles”, Sorea està desenvolupant continguts per formar els escolars en matèria d’aigua i de responsabilitat mediambiental de manera didàctica i divertida. Els materials són interactius i també n’hi ha d’específics per a l’ús dins les aules. A tall d’exemple, el cicle natural de l’aigua s’ensenya a través d’una animació interactiva o es faciliten les instruccions necessàries perquè els professors puguin abordar el tema mitjançant un experiment a classe.

Aquesta iniciativa és un nou pas de la companyia en la seva aposta per la formació i divulgació sobre l’aigua i la responsabilitat mediambiental, aposta que es va iniciar amb el llançament del programa educatiu Aqualogia. Aquest projecte busca apropar el coneixement dels cicles natural i urbà de l’aigua als escolars amb jocs interactius portats a terme per educadors especialitzats en el tema. En matèria educativa, SOREA també ofereix ‘Tallers de l’aigua’ als municipis on opera i anima el públic més jove a realitzar activitats participatives i divertides per descobrir els secrets de l’aigua i la importància de consumir-la amb responsabilitat. El portal neix amb la missió de generar un impacte positiu en tots aquells llocs del territori on està present Sorea a través d’un conjunt d’iniciatives relacionades amb l’educació, la conscienciació mediambiental i el compromís amb la societat.

Personalitats com el jugador de bàsquet Ricky Rubio s’han sumat a iniciatives de lefecteblau.cat com l’Operació Blau per animar la població a posar-se en forma mentre ajuda a recollir residus de les platges. L’objectiu de la companyia és el de generar consciència mitjançant accions puntuals i concretes, que sumades i unides a les accions de la comunitat poden arribar a generar canvis de més gran impacte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa