Rull acusa al PP de tenir una “visió autàrquica” davant del repte del canvi climàtic

El conseller de Territori i Sostenibilitat va saber que el Constitucional havia acceptat finalment el recurs del Govern d’Espanya contra la Llei del Canvi Climàtic quan va sortir de la presó

“Vaig saber que el Tribunal Constitucional havia admès el recurs del Govern Espanyol contra la Llei catalana del Canvi Climàtic quan vaig sortir de la presó i vaig sentir una decepció molt gran” ha explicat Josep Rull, el conseller de Territori i Sostenibilitat en declaracions a MónPlaneta.

Després de passar 33 dies a la presó una de les notícies que li van anunciar és que s’havia “tombat” aquesta norma que preveia tota una sèrie de mesures per fer front al canvi climàtic.

“Era la primera llei d’aquest tipus de tot el sud d’Europa. Hi havíem treballat molt i s’havia aprovat amb un ampli consens, de fet només hi van votar en contra els diputats del PP” assegurava Rull.

I afegia que una decisió com aquesta respon a la “visió autàrquica del PP davant els reptes de la humanitat. Es tracta, com sempre, d’impedir les mesures de compromís que proposa Catalunya per millorar la vida de les persones”.

Nou comentari