Puigdemont defensa la gestió d’AGBAR i critica els “apriorismes ideològics”

Aigües de Barcelona fa 150 anys enmig d’un debat sobre la municipalització de la gestió de l’aigua a la capital catalana i a altres ciutats

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha defensat avui la gestió d’AGBAR en la celebració dels 150 anys de la companyia.

En un acte amb un gran desplegament que s’ha fet al Museu de les Aigües de Cornellà, Puigdemont ha assegurat que la gestió dels serveis públics “ja sigui pública o privada, s’ha de decidir en funció de la seva qualitat, sense apriorismes ideològics” i ha remarcat que “la diversitat d’opcions, la competència, genera innovació i també millora la qualitat”.

D’aquesta manera el president de la Generalitat responia el president d’AGBAR, Àngel Simón que durant la seva intervenció ha demanat a les administracions que defensin la gestió público-privada dels serveis públics, en una clara al·lusió al debat obert a Barcelona sobre la municipalització de l’aigua que promou el govern d’Ada Colau.

Comentaris

  merce 14 de Juny de 2017 12:36
  Colau es un cavall de Troia unionista.
  Doncs 14 de Juny de 2017 14:45
  Si ho diu el president de la Generalitat contra la Colau, es que te raó.
  le gestions només publiques.... 14 de Juny de 2017 16:40
  es mantenen bé en temps de vaques grasses, tothom a cobrar bé i treballar el menys possible, molts dies "morossos" i baixes per qualsevol motiu.... En els moments de vaques flaques, no hi ha manera de sostenir tanta gent que no produeix res.
  pep 14 de Juny de 2017 17:17
  No sé quién tiene razón... Pero AGBAR trasladó la sede a Madrid para fastidiar al procés... Quizás alguien debería recordárselo a Puigdemont...

Nou comentari