Remenja’mmm busca els establiments que malbaraten menys aliments

El premi, impulsat per entitats que volen millorar la gestió dels recursos alimentaris en el sector de la restauració, tindrà oberta la convocatòria fins el dia 31 de març

Premi remenja'mmm

El projecte Remenja’mmm, que vol sensibilitzar empreses i consumidors en la prevenció del malbaratament alimentari a la indústria de la restauració i la hostaleria, convoca per primera vegada un concurs que premiarà els restaurants que duguin a terme les millors accions de prevenció i gestió per millorar el seu ús del menjar. Actualment, un moment on un terç de la producció alimentària mundial acaba llençant-se, i aquesta és una de les raons principals de l’existència d’un projecte que fa un any que dura i que vol canviar la consciència d’alguns dels agents que intervenen en el cicle alimentari. El premi ha estat impulsat per les mateixes entitats que van posar en marxa Remenja’mmm: Nutrició Sense Fronteres, la Fundació Prevenció de Residus ‘Rezero’, el Banc de Recursos i el Grup Gsr, i els restaurants, hotels o bars de menú que duguin a terme accions per millorar la seva gestió dels aliments tenen temps fins el dia 31 de març d’aquest 2018 per presentar la seva candidatura a través de la pàgina web del projecte, que ja compta amb més de 100 restaurants adherits a tot el territori català.

Nou comentari