MonPlaneta
Remenja’mmm busca els establiments que malbaraten menys aliments
  • CA

El projecte Remenja’mmm, que vol sensibilitzar empreses i consumidors en la prevenció del malbaratament alimentari a la indústria de la restauració i la hostaleria, convoca per primera vegada un concurs que premiarà els restaurants que duguin a terme les millors accions de prevenció i gestió per millorar el seu ús del menjar. Actualment, un moment on un terç de la producció alimentària mundial acaba llençant-se, i aquesta és una de les raons principals de l’existència d’un projecte que fa un any que dura i que vol canviar la consciència d’alguns dels agents que intervenen en el cicle alimentari. El premi ha estat impulsat per les mateixes entitats que van posar en marxa Remenja’mmm: Nutrició Sense Fronteres, la Fundació Prevenció de Residus ‘Rezero’, el Banc de Recursos i el Grup Gsr, i els restaurants, hotels o bars de menú que duguin a terme accions per millorar la seva gestió dels aliments tenen temps fins el dia 31 de març d’aquest 2018 per presentar la seva candidatura a través de la pàgina web del projecte, que ja compta amb més de 100 restaurants adherits a tot el territori català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa